Uz Kafu logo

Moderne trpezarije

Kafa kod kuće

Autor: Ana

 Trpezarije su deo stana koji već moramo prilagoditi kuhinji ili dnevnom boravku, u zavisnosti od toga kom delu stana pripadaju. Današnja, moderna gradnja podrazumeva otvoreni plan (čitaj kuhinja, trpezarija, dnevna soba su jedna prostorija) pa tako sam i ja razmišljala, pošto odaberem kuhinju i dnevnu sobu trpezariju ću po stilu i bojama prilagoditi.

Dekoraciju i rasvetu prepuštam vama, ona se lako nađe uz istraživanje krupnih komada poput stolica i stolova… Stolove birajte po veličini prostora koji vam je predviđen ali ne birajte što veći po svaku cenu. Razmislite koliko često imate goste i kolike su mogućnosti razvlačenja izabranog modela stola, tako ćete naći idealnu meru…

Predložila bih vam sledeće tipove stolica, modernijeg dizajna… Sve je stvar ukusa ali nije na odmet da imate početnu inspiraciju za traganje:

Bele ili providne, moderne, jednostavne… Možete ih naći i naručiti  preko interneta, čini mi se da su kompanije koje ih prave ili uvoze vrlo ozbiljne. Jedini nedostatak je što morate čekati isporuku. Isporuka nekad traje i više od mesec dana pa se naoružajte strpljenjem ako vas interesuju ovakve lepotice.

jednostavneStolicePrimer trpezarije sa belim stolicama koji je mene oduševio. Slike preuzete sa sajta http://www.namestaj24.com

modernaTrpezarija

Drvene, moderne, rezbarene, stabilne…Ako ste tip koji voli klasičnije i stabilnije modele stolica, toplijih boja i prirodnih materijala, a ipak modernog dizajna možda potržite nešto slično ovom…

drveneModerneStolice

Nekoliko trpezarija koje oduzimaju dah, sa puno ukusa! Kod nas se mogu naći različiti prozvođači koji nude razlličite cene. Pa tako ne odustajte na prvu loptu ako stolica koja vam se dopada ima cenu od 10 000, 15 000 ili 20 000 dinara. Verujte, njuškanjem po sajtovima i obližnjim radionicama možda dođete do finog komada drveta :wub:

drvenaTrpezarija

belaTrpezarija

Meni je od najveće pomoći bio sajt namestaj24.com na njemu sam našla sve proizvođače namestaja u Srbiji kao i njihove kontakte, po tome sam se orjentisala gde po gradu da tražim odgovarajuće modele i snašla se dobro. Dobrooo, priznajem ne najbolje jer sam stolice koje sam želela pronašla i kupila a onda slučajno nabasala na samog proizvođača za 20% nižu cenu. Zato kažem istrađite dobro :biggrin:

I uvek uživajte, ako vam sređivanje doma ne čini zadovoljstvo, angažujte nekog ko će vam napraviti fin balans u domu, između boja i materijala!


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Krompirići iz mikrotalasne

Treba da spremite brzinski ručak za dve ili jednu osobu? Muka vam je od ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Pilence na malo drugačiji način – pileća bajadera

Čak i ako niste veliki ljubitelji belog mesa, sigurna sam da možete uživati ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Braunis (Brownies)

Isproban recept više puta! Definitivno sam oduševljena ukusom. Za ljubitelje ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Slani mini-mafini

Postupak pripremanja  ovih  ukusnih mafina je  krajnje  jednostavan. Brzo ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Kako sačuvati vitamine iz voća i povrća

Voće sazrelo na drvetu bogatije je vitaminima od onog što uzri posle ...

Autor: Marija