Uz Kafu logo

Kako da proslavite Novu godinu na glamurozan način sa prijateljima

Kafa sa prijateljima

Autor: uzkafu

Još jedna Nova godina kuca na vrata! Vreme leti brzo, a vi se već suočavate sa famoznim pitanjem: “Gde ćemo za Novu?”.
Moguće je da već imate dosta dočeka iza vas, te vam se čini da je vreme da nešto ove godine promenite, a moguće je i da ste oduvek ljubitelji glamura i da proslavu Nove godine vidite kao jednu od retkih prilika da se sredite kao za crveni tepih!
Šta god da je razlog vaše ideje glamuroznog dočeka godine koja sledi, mi smo tu da vam pomognemo i odgovorimo na pitanje kako da svoju zamisao ostvarite!
U nastavku teksta, pročitajte šta sve podrazumeva glamurozna proslava Nove godine, i kako da se, na pravi način, spremite za ovo slavlje!

1. Odaberite mesto za proslavu dočeka – pet zvezdica kao garancija raskoša!

Kada govorimo o glamuroznoj proslavi Nove godine, podrazumeva se da za tako nešto moramo da izaberemo adekvatno mesto. Ne može svako mesto ispuniti naš zahtev za glamurom, te lokacija igra bitnu ulogu.
Po pravilu, najglamurozniji doček, možemo očekivati u restoranima u okviru hotela, koji svoj kvalitet dokazuju i standardizovanim sistemom ocenjivanja – takozvanim zvezdicama.
U Beogradu, takvi hoteli mogu se prebrojati na prstima ruke, a poznato je da se u ovom beogradskom hotelu organizuju nezaboravne novogodišnje žurke, na najvišem nivou! Pet zvezdica i po zvaničnoj standardizaciji hotela u prevodu znače luksuz, tako da možete biti apsolutno sigurni da vas na ovom mestu čeka raskošan enterijer i atmosfera!
Takođe, pet zvezdica predstavlja i garanciju kvaliteta hrane i pića, te organizacije i usluge!
Sve ovo će omogućiti fantastičan provod, bez stresa. Odnosno, vaše je samo da se pojavite, i maksimalno se prepustite i uživate u raskošu koji vas okružuje!
Tačno je da se elegancija ne može kupiti, ali će adekvatni ambijent razviti unutrašnji potencijal do maksimuma!

2. Izaberite pravu garderobu koja će odisati glamurom i doprinesite atmosferi.


Kada odredite mesto dočeka Nove godine, vreme je za finese koje će dodatno doprineti sveopštem glamuru proslave!
To naravno, podrazumeva modernu odevnu kombinaciju, frizuru, šminku i cipele koje će prosto govoriti umesto vas – raskoš. Naravno, treba imati u vidu da vam za elegantan i raskošan stajling nije nužno potrebno mnogo novca. Stil se ne može kupiti, to je opšte poznato, te ne treba da vas opterećuje nužno skupa garderoba.
Treba da se potrudite da odevna kombinacija koju odaberete, predstavlja balans između prostora u kojem se nalazite, i vaše ličnosti! Ovo je prava prilika da obučete onu haljinu koju ste kupili i nikada niste obukli – jer je bila uvek previše posebna, ili da kupite one cipele iz izloga koje gledate već mesecima, ali niste znali gde bi mogli da ih nosite!
Novogodišnja proslava u luksuznom hotelu, daje priliku i da se ohrabrite i obučete neku smelu kreaciju domaćeg modnog dizajnera. Opcije su beskrajne, a vaše je da samo izaberete ono što je u skladu sa vašim ličnim afinitetima, raspoloženjem i željama!
Osim ako nije određena zvaničnim dres kodom, boja autfita zaista nije presudna. Možete da posegnete za vanvremenskom malom crnom haljinom, ili rojalno plavom – simbolom kraljevstva. Ipak, ne zaboravite da obučete crveni donji veš, tradicionalno, kako bi vas sreća, po verovanju, pratila tokom naredne godine!
Svoj autfit upotpunite sređenom, elegantnom frizurom i šminkom i zakoračajte u Novu godinu u punom sjaju! Ovako doterani, osećate se samouvereno i prijatno u luksuznom ambijentu koji vas okružuje!

3 Naoružajte se osmehom i pozitivnom energijom

Luksuz, raskoš i elegancija mogu nas pogrešno asocirati na snobizam i pokondirenost. Ne dozvolite da vas prefinjenost i prestiž ambijenta, navedu na to da se osećate uštogljeno, te da previše brinete o tome kako izgledate, kako se ponašate il da li se preglasno smejete!
Proslava Nove godine treba da bude simbol veselja i prijatnog osećaja! Još od dana kada ste slavili sa porodicom uz pečenje i televiziju, preko žurki sa poznanicima iz osnovne i srednje škole – 31. decembar, datum je obojen sentimentalnošću, uspomenama i toplinom.
Vaš prvi zadatak u godini koja sledi, treba da bude da pokažete da prestiž nije nužno povezan sa frigidnošću, te se maksimalno prepustite i uživajte kao da vas niko ne gleda!
Okružite se dobrom ekipom koja će takođe deliti vašu filozofiju, i zajedno proslavite vaše prijateljstvo, sve što ste zajedno prošli u staroj i sve što vas čeka u godini koja sledi!
Ovo je datum kada se tradicionalno svode računi, donose nove životne odluke i pravi rekapitulacija postignutog. Neka proslava u glamuroznom ambijentu predstavi krunu vašeg uspeha u prethodnim godinama, i simbol onoga što očekujete u sledećim – a to je samo najbolje! Živeli!


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana