fbpx

Uz Kafu logo

O nama

Kafa je samo reč za nešto više!

Kafa je razgovor i savet. Priča iz života i porodični ručak. Poslovni dogovor i flert. Kafa je trenutak samoće i smeh do suza sa prijateljima. Konačna odluka i promena plana. Kafa je knjiga, film ili muzika.
Sočni kolač i stroga dijeta. Obrok salata, suši ili pasulj prebranac. Kafa je čaj ili limunada.
Kafa je sve što je uz kafu. 

Za vas uz kafu pišu:

Milena Petrović Bojković, urednica sajta

Po zvanju sam filolog za srpski jezik, a po radnom iskustvu neko ko se deset godina bavi online promocijom i kopirajtingom. Ove godine registrovala sam svoj posao i više o tome možete saznati na sajtu slovci.rs. Neki bi rekli da sam preduzetnica, ali ja kažem da sam uzela život u svoje ruke i želim da vidim šta sve mogu da uradim samostalno.
Za sajt uzkafu.rs pišem od 2012. godine, kada su ga vodile i uređivale moje divne drugarice, čije tekstove i sada rado čitate.
Životi su nam se u međuvremenu promenili, ali najvažnije je da smo sve dobro i da nas spaja lepo prijateljstvo i ljubav prema kafi.
Nadam se da se vama dopadaju tekstovi i sagovornici koje biram. Ukoliko imate predloge, želite da pišete ili da se o vama uz kafu čita, možete mi se javiti mejlom ili na društvenim mrežama. Ponaći ćete me iza svake šoljice kafe na uzkafu.rs.