Uz Kafu logo

Kreativni Tomy

Dok beba spava

Autor: Lavanda

U omanjem moru igračaka koje su prošle kroz našu kuću, Princeza je dobro birala i samo su joj one bile zanimljive. Plišane lutke i mede joj nikad nisu bile previše zanimljive, ali su zato knjige i interaktivne igračke vredele svakog dinara. Kao što i sve knjige nisu za svaki uzrast tako i igračke treba mudro birati. Na osnovu dvogodišnjeg iskustva mogu reći da su Tomy igračke jedne od najboljih koje smo imali. Pre svega bezbedne su. Mislim da je nemoguće povrediti se bilo kojom (bar od ovih koje imamo mi). Jako su kvalitetne pa i pored višemesečnog intenzivnog igranja izgledaju ko bukvalno kao nove. Toliko su kreativne da sam fascinirana jer dete kroz igru sa njima može toliko stvari da nauči.

Tomy podržava nekoliko popularnih brendova: Chuggington™, Lamaze®, John Deere, Ertl®, Winnie the PooAquadoodle® i Jim Henson’s Dinosaur Train™. Kod nas igračke možete kupiti u DexyCo radnjama. Evo naših Tomi favorita:

JajaJaja
U komletu od 6 jaja, svako pilence je druge boje, ima odgovarajuću ljusku, mesto u kutiji i različitog je raspoloženja. Kroz igru učimo boje, oblike i usavršavamo finu motoriku.

 

 

 

 

 

AquadoodleAquadoodle
Ovo je savršena zabava za mališane koji vole da crtaju. Specifična podloga biva obojena u kontaktu sa vodom! Flomasteri, pečati i četkice – sve radi na vodu tako da nema žvrljanja ni po sebi ni po nameštaju. Poptuno je bezbedno jer nema hemikalija. Suši se lako i brzo, a pere u mašini. Ne samo da nećete da brinete zbog nameštaja i garderobe već će i dete naučiti da ne piše nigde osim po podlozi. Moja najtoplija preporuka!

 

Oktopod Oktopod
8 loptica na cvetu i glava oktopoda (bušna čašica) odlična je zanimacija za kupanje. Cvetići imaju vakuum sa donje strane pa se lako lepe za pločice i kadu, a takođe imaju i rupice u koje može da uđe voda. Kupanjac i prskanje mogu da počnu! :ninja: Postoji i varijanta sa gusarskim brodom.

 

 

 

Tomy satorŠator
Koje dete ne voli da se krije? Ovaj šator (pored fantastično osmišljene ventilacije) deci nudi puno rupica, kućice sa ključevima i tobogan za šarene loptice, sve prema boji, veličini i obliku. Tu je i veselo zvonce za goste, a sve se montira u 3 poteza i ne zauzima previše mesta.

Lamaze

 

Lamaze

Cela Lamaze kolekicja za najmlađe je preslatka. Mislim da sam se ja u pojedinim trenucima više igrala od Princeze. Boje, materijali, dodaci… Sve je tako super :heart:


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Dok beba spava

Odeća za bebe

Od nedavno sam mama. Srećna mama. I često sam u potrazi za slatkom ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Dok beba spava

Kada i kako početi sa nemlečnom ishranom beba?

Pošto sam pročitala na stotine blogova, sajtova, saveta pedijatara... Tu su ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Dok beba spava

Grudnjak za dojilje

Pošto postanete mama i imate sreće da dojite svoju bebu kao I želju da ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Dok beba spava

Izbor prvog dečijeg pribora za jelo

Prvi pribor za jelo treba da bude poseban u svakom smislu. Ima mnogo onih sa ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Dok beba spava

Podsticanje inteligencije kod beba

Najveći broj psihologa se slaže da nasleđe određuje minimalni i maksimalni ...

Autor: Ana