Uz Kafu logo

Pouzdan prevoz do aerodroma – preduslov za bezbedan let

Kafa sa prijateljima

Autor: uzkafu

Aerodrom u Beogradu je važno saobraćajno čvorište, ne samo na Balkanu, već u ovom delu Evrope. Najveći aerodrom u našoj zemlji, zbog toga ima i najveći priliv putnika, koji iz godine u godinu raste i razlog je što postoji nekoliko saobraćajnica koje vode put Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, kako bi putnici imali više opcija za bezbedan i blagovremen dolazak  i odlazak sa aerodroma. 

Kako se snaći za bezbedan prevoz do aerodroma? 

Kako biste bezbedno stigli do aerodroma u Beogradu važno je da znate da postoji nekoliko puteva, odnosno prilaza, to je razlog da putnici imaju više opcija za bezbedan prevoz do aerodroma. Ukoliko ne žele da idu sopstvenim autom, za koji postoji javni uslužni parking kod Aerodroma, jedna od sigurnih opcija je autobuska linija koja saobraća do najvećeg aerodroma u našoj zemlji. Medjutim, sigurniji od autobuskog prevoza je Pexon kombi prevoz do aerodroma, transfer kombijem od kućnog praga do aerodroma u Beogradu. Za putnike koji nisu iz Beograda, a putuju sa severa ili juga naše zemlje, najbrži prilaz aerodromu je auto-put E70. Ovaj auto-put prolazi kroz Beograd, a jedna od najznačajnijih tačaka je, upravo, beogradski aerodrom. Iz pravca Novog Sada ide se auto-putem E-75, najduži medjunarodni put koji ide kroz Srbiju, polazi iz Norveške, stiže do Grčke. I Ibarskom magistralom može da se stigne do aerodroma, za Beogradjane i putnike koji idu gradskim prevozom do aerodroma, najvažnija je Surčinska ulica koja od Novog Beograda vodi do aerodroma. 

Gradski prevoz do aerodroma u Beogradu

Najjeftinija varijanta prevoza iz centra Beograda do aerodroma je javni gradski prevoz na redovnim linijama, koje svakodnevno saobraćaju od Zelenog venca, Surčina, Slavije do beogradskog aerodroma. Cena karte u gradskom prevozu kreće se od 1-3 eura i sigurno je najpovoljnija opcija, a polasci su česti i sigurni, ako na vreme krenete, na vreme ćete stići na ukrcavanje na avion. Pre planiranja odlaska gradskim prevozom do aerodroma, obavezno proveriti red vožnje, dešava se da u nekim intervalima ne saobraćaju. Pakovanje pred put i nošenje kofera kroz gradski prevoz može biti dodatni problem sa ovom vrstom prevoza do aerodroma.

Taxi prevoz do aerodroma

Ukoliko se odlučite za taxi prevoz, vodite računa kome se poveravate do aerodroma, ako samouvereno krenete ubedjeni da će Vas svaki taksista odvesti, znajte da tu vožnju možete mnogo skupo da platite. Zato je Grad Beograd uveo Taxi Info Pult, kako bi se izbegle ovakve situacije dogovara se fiksna cena, koja je, ipak, mnogo veća od cene karte u gradskom prevozu. 

Kombi prevoz do aerodroma

Najpovoljniji i najbrži prevoz do aerodroma je kombi prevoz. Osim sigurnog dolaska na aerodrom, prednost ovog prevoza je komfor, udobnost, udobniji je od autobuskog, a cena karte je neznatno veća, zbog toga mnogi putnici daju prednost ovom vidu prevoza do aerodroma. Prednost kombi prevoza do aerodroma je da, transfer počinje od Vaše kućne adrese, ne maltretirate se sa prtljagom do prve autobuske stanice ili taksi stajališta, krećete u tačno dogovoreno vreme i stižete na vreme za svoj polazak. Ukoliko želite da rasterećeno krenete na put, bez dodatnog stresa zato što na vreme niste isplanirali prevoz do aerodroma, ne zaboravite na ovu opciju i sve češći izbor naših putnika. 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana