Uz Kafu logo

Koje prednosti dobijate ukoliko izaberete PVC stolariju za vaš dom?

Kafa kod kuće

Autor: uzkafu

PVC stolarija je najtraženija vrsta stolarije koja donosi ogromne prednosti svojim korisnicima i leti i zimi. Ne verujete? Nastavite sa daljim čitanjem.

1# PVC stolarija je energetski efikasna stolarija

Najveće energetske uštede donosi PVC stolarija koja dihtuje skoro hermetički. Toliko ima dobro zatvaranje da čak ima tri stepena podešavanja pa da ipak propušta malo vazduha što korisnici često koriste leti kao način osvežavanja prostora.

Iako je proizvedena od polivinil-hlorida, stolarija je izuzetno kvalitetna i izuzetno dobro blokira prolazak temperature između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. To je moguće jer je unutrašnjost profila napravljena od komora koje su napunjene vazduhom i čine fantastičnu izolaciju.

Savremena PVC stolarija se menjala tokom vremena i to najviše unutar profila. Nekada su najbolji bili petokomorni profili, a danas su to osmokomorni i zbog toga imaju još bolje izolacione sposobnost.

Kvalitetan ram prate i odlični okovi koji krila drže stabilno, olakšavaju pomeranje i funkcionišu besprekorno tako da je i ovo razlog zašto je PVC stolarija toliko energetski efikasna.

Kada se na sve doda i dobra izolacija preko dvostrukih i trostrukih stakala, dobija se najbolje blokiranje prolaska temperature, ali i buke što je još jedna velika prednost.

2# Traje i do 40 godina i traži minimalna ulaganja

Ogromna prednost PVC stolarije je to što traje i do 40 godina i pri tome ne zahteva nikakvo ulaganje za održavanje.

Kada se postavi PVC stolarija, izgledaće isto decenijama nakon montiranja. Lako se čisti i ne menja se ni pod uticajem ekstremnih vremenskih prilika, a tokom vremena upotrebe ne zahteva nikakvo veće održavanje.

Jedno što se kod PVC stolarije može pokvariti jesu delovi okova – kederi i ručke, a one su jeftine za zamenu i lake za postavljanje. Zbog toga je ovo najisplativiji model za održavanje tokom perioda upotrebe.

Koliko su PVC prozori i vrata savršeni govori i to da, kada se posmatra polovan model star nekoliko decenija nije moguće otkriti razliku u odnosu na nove varijante.

3# Cena PVC stolarije je vrlo povoljna

Treba znati i to da, kada se kupuje PVC stolarija cene su najniže po m2 što je odlična računica za sve one koji imaju potrebu da zamene staru stolariju za novu.

Osim toga, treba uračunati i to da nisu jedine uštede kod PVC stolarija cene koje su niske, već i to što će tokom godina upotrebe doneti niže troškove za grejanje i hlađenje pa će postepeno isplatiti uloženo i nastaviti da donosi prihod tokom višedecenijske upotrebe.

4# Estetski lepa stolarija

Sa PVC stolarijom su cene povoljne, kvalitet vrhunski, a estetika na visokom nivou. Bela stolarija je odlika ovog modela, ali ne mora da bude samo u toj boji. Po želji kupaca izrađuje se u raznim bojama, ali i teksturama pa verno imitira drvo ili druge materijale.

Za rezultat se dobijaju velike staklene površine i ramovi koji se uklapaju uz svaku fasadu i unutrašnji prostor. I ovo je ništa manje važno pri odabiru pa kupci ne moraju da prave nikakve kompromise pri izboru.

PVC stolarija je jeftina, donosi energetske uštede, ne iziskuje troškove za održavanje, traje i do 40 godina i vrlo lepo izgleda gde god da se postavi. Zbog toga je najtraženija stolarija na tržištu.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Krompirići iz mikrotalasne

Treba da spremite brzinski ručak za dve ili jednu osobu? Muka vam je od ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Pilence na malo drugačiji način – pileća bajadera

Čak i ako niste veliki ljubitelji belog mesa, sigurna sam da možete uživati ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Braunis (Brownies)

Isproban recept više puta! Definitivno sam oduševljena ukusom. Za ljubitelje ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Slani mini-mafini

Postupak pripremanja  ovih  ukusnih mafina je  krajnje  jednostavan. Brzo ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Kako sačuvati vitamine iz voća i povrća

Voće sazrelo na drvetu bogatije je vitaminima od onog što uzri posle ...

Autor: Marija