Uz Kafu logo

Saveti za savršeno venčanje

Ostalo

Autor: Velibor Živkov

Savršeno venčanje je nešto o čemu sanjaju buduće neveste.

Još od malih nogu svaka devojčica je zamišljala najbitniji dan u svom životu. Kako je to izgledalo? Da li je bio divan prolećni dan ispunjen cvećem, romantično letnje veče pored reke ili ste, pak, otkrile magiju zimskog venčanja? Bez obzira koje vam je omiljeno godišnje doba, sigurni smo da je vaša bajka ispunjena osmesima na licima dragih ljudi, zaljubljenim pogledom voljene osobe, a na vama ostaje – samo da budete lepe!

Međutim, put do savršenog venčanja nije baš tako jednostavan. Sada, kada ste se verile i taj dan je bliži nego ikada pre, počinje da vas hvata panika! Da li ćete sve stići na vreme? Koji su svadbeni običaji obavezni, a koje možete da preskočite? I ono najvažnije – kako odabrati venčanicu iz snova?

Koje je vaše savršeno venčanje?

Prvi korak nakon određivanja datuma jeste donošenje odluke vezane za koncept samog venčanja. Od njega zavisi dalja organizacija.

Ukoliko je vaše savršeno venčanje, zapravo, žurka u omiljenom kafiću, možete je pretvoriti u nezaboravni koktel party. Tradicionalne neveste moraju da imaju u vidu da su pojedini restorani i svečane sale rezervisani i 10 meseci unapred. Pa je veoma važno da što ranije napravite izbor. Time ćete rešiti i pitanje jelovnika, a u pojednim slučajevima i dekoracije.

 Za romantične neveste pravi izbor jesu svadbe na otvorenom. Ova venčanja, najčešće, dolaze sa određenom temom. U skladu sa njom treba da bude ne samo vaša venčanica iz snova, već i celokupni ambijent. Zbog toga je ketering idealna opcija za ovu priliku, jer se vrlo lako prilagođava svakoj ideji.

Savršeno venčanje ne može da prođe bez najboljeg benda

Pored venčanice od koje zastaje dah, svadbena proslava se, pre svega, pamti po dobroj atmosferi. A za to je zaslužna, upravo, muzika koja poziva na igru do zore.

Iako je ovo vaš dan, imajte u vidu da za savršeno venčanje svi gosti treba da osete prijatnu atmosferu. Zato, izaberite bend za venčanje koji ima širok repertoar. Počev od pesme za prvi ples, preko raznolikih melodija, pa do klasičnih tonova namenjenih za sečenje torte – sa ovakvom kombinacijom nikada nećete pogrešiti.

Izbor venčanice za savršeno venčanje

Najbitniji deo u planiranju proslave, svakako, je potraga za omiljenom haljinom. Ona treba da oslikava vaš karakter, da odgovara vašem modnom stilu i, naravno, da vam savršeno stoji.

Pronaći venčanicu koja zadovoljava sve kriterijume mnogim damama zvuči kao nemoguća misija. Stručnjaci savetuju da venčanicu birate, najpre, prema građi tela. Zatim, prema tipu venčanja, kao i godišnjem dobu.

Ako i pored svih saveta niste sigurne kako treba da izgleda haljina za vaše savršeno venčanje najsigurniji izbor jeste sirena venčanica. Ovaj model svojom formom ocrtava bedra i kukove, čineći figuru vitkom. Zapravo, namenjene su nevestama koje žele da istaknu svoj vitak stas i zavodljivost.

Sirena model odiše prefinjenom elegancijom tako da odgovara svakom tipu venčanja. Te ne čudi što spada u venčanice koje nikada ne izlaze iz mode.

Ukoliko želite da se vaš dan pamti posetite salon venčanica DAR, jer vas ovde čeka haljina po vašoj meri! 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kozmetika, Nega lica i tela, Ostalo

Moja kozmetička torbica

Volim da se sminkam, ali veoma retko nanosim dosta šminke na lice, posebno za ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće, Ostalo

Ideje za dekoraciju praznične trpeze

Ukusne novogodišnje đakonije valja izneti i na lepo dekorisan sto. To na ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Ostalo

DIY: osveživač vazduha

Evo jednostavnog recepta kako da sami napravide odličan osveživač vazduha. ...

Autor: Marina

poklon
procitaj vise
Pročitaj više

Ostalo

Kako da poklonom iznenađenja oduševite drage ljude?

Ponekad nije tako lako odabrati pravi i originalni poklon za drage ljude. Čak ...

Autor: Velibor Živkov