Uz Kafu logo

Wow efekat malih grudi u bikiniju je moguć!

Aktuelnosti

Autor: uzkafu

Ako imate male grudi, sigurno ste ubeđene kako nikada nećete izazovno izgledati u bikiniju. Velika greška! Prigrlite svoje naizgled mane i saznajte kako da male grudi pretvorite u svoju prednost, a ne u usud koji vas muči i stvara komplekse.

Mnoge devojke se zbog ovoga odluče da „idu pod nož”. Ako ne spadate među njih, onda samo treba da odigrate pametno. Ima mnogo načina kako sve to možete da izvedete. Daćemo vam neke savete zahvaljujući kojima ćete blistati na plaži.

Veličina grudi

Verovali ili ne, kada imate male grudi, izbor bikinija zapravo je za vas veoma veliki. Mnogo je modela koji mogu sasvim lepo poslužiti. Oni će istaći vašu bistu, a zakamuflirati to da grudi nisu velike.

Pre toga, hajde da kažemo nekoliko reči o samoj veličini grudi. Nisu ni sve grudi podjednako male, mislim da ćemo se složiti.

Recimo, korpe A predstavljaju takozvane dečačke grudi, koje su maltene potpuno ravne, u nivou bradavica. Mnoge žene ih imaju, naročito profesionalne sportiskinje. Kod ovakvog tipa grudi mora se naći rešenje koje se razlikuje od, recimo, grudi u veličini B.Sa njima se može računati na minimalno podizanje koje na ovaj ili onaj način može da izgleda dobro. U tom smislu se može diskutovati o drugom obliku korpi, recimo ili o bojama bikinija koje mogu istaći dobre strane tela, a u drugi plan staviti grudi. Samim tim se skreće pažnja na struk ili na lepu bistu. Mogućnosti za „manipulaciju” mogu biti velike, a evo nekih.

Trake za grudi

Pre nego što pređemo na veliki izbor bikinija, nešto što se može smatrati dosetkom su i trake za grudi. Pošto ovde pričamo o prividu i tražimo načine kako da pomoću trikova poprsje vizuelno deluje veće, mogli bismo vam preporučiti i senčenje grudi, popularno konturisanje.

Kao što se konturiše lice, tako se može iskonturisati i dekolte. Tamna i svetla boja, kontrastima doprinosi da grudi vizuelno zablistaju. Ovaj trik ovde ne dolazi u obzir jer se kupamo. Ono, ima i trajne šminke, ali nikako ne želimo bilo kakvo razlivanje, koje bi doprinelo da se uprlja kupaći ili boja klizi po nama.

Podizanje grudi trakama je sasvim druga priča. Mogu se kupiti u radnjama sa vešom ili naručiti preko interneta. Providne su i možete ih zalepiti kako god vi želite. Naravno, najbolje je zalepiti ih sa spoljne strane, tako da se grudi privuku ka centru, tamo gde treba i gde će delovati kao da odolevaju sili zemljine teže.

Nema bojazni da će se odlepiti dok se kupate. Njihov lepak je toliko jak, da ih u nekim normalnim okolnostima uopšte ne možete lako skinuti. Toliko dobro prionu za kožu. Kim Kardašijan je poznata po tome da  je jednom pokazala taj svoj trik. Ona je, pak, grude lepila običnim širim selotejpom. Deluje šašavo, a stvarno daje efekta. Naravno, selotejp se može videti, pa je to problem.

Trake za grudi se neće videti ispod bikinija, što je još jedna od važnih stvari. Koliko god on minijaturan bio, vi ih možete postaviti tako da niko i ne nasluti da ih nosite. Pogodne su za haljine i za kupaće kostime. Zato, ako vam zatreba, isprobajte.

Izbor bikinija

Jedan od najvažnijih saveta koji treba da usvojite je sledeći: Bikini uvek treba da bude u vašem broju. Nikako nemojte da kupujete nešto što je veće od vaše veličine.

Devojke u želji da im poprsje deluje bujnije, često kupuju gornji deo koji je za broj veći od njihovog broja brushaltera. Velika greška! Kada se kupi veći bikini, on će svakako negde pokazati tu svoju veličinu, da li otvaranjem korpi napred ili pomeranjem sa strane,  svejedno je. To apsolutno dovodi do utiska da su vam grudi male, nikako obrnuto. Estetski, ovaj potez svakako ne može biti dobar. Zato, ne zavaravajte se. Nađite odgovarajuću veličinu bikinija, 

Bikini sa karnerima i resama

Kad su u pitanju male grudi, potrebno je da gornji deo vašeg bikinija bude obogaćen nekim karnerima. U obzir dolaze i rese. Zašto? Kada bikini ima dodatke ovog tipa koji vise okolo i sa strane, ovaj deo automatski vizuelno proširuje.

Naravno, na plaži niko ne želi da izgleda šire. Ipak, u tom gornjrm delu je čak preporučljivo da tako bude. Pažnju potpuno privlače karneri, odnosno, rese. Grudi su potpuno pokrivene i ne stiče se utisak takozvane preterane mršavosti.

Jedna opuštenost vlada, čak i kada je kupaći mokar. Najbolje je da ovi kupaći budu u vedrim bojama, a naročito se preporučuju devojkama sa nizrazito malim grudima, A korpe.

Push up bikini

One koje imaju B korpe, imaju možda i više alternativa. Jedna od njih je push up kupaći kostim. Mogu da se nabave na svim prodajnim mestima. Vrlo lepo podižu grudi grudi, otprilike za jedan, jedan i po broj.

Pošto verovatno imate i neke push up bruseve, najbolje je da po tom modelu, koji vam lepo stoji, potražite i model kupaćeg koji će biti podjednako dobar. Poput traka, on će grudi malo približiti i učiniće ih vizuelno većim, barem kada vas neko posmatra spreda.

Trake u ovom slučaju neće biti neophodne. Inače, na fotografijama ćete takođe izgledati sjajno.

Bikini trouglići

Jedan od omiljenih bikinija svih vremena i starosnih dobi, takoreći moda koja se ne menja, je onaj sa trouglićima. Može biti običan i sa korpicama, a mi ćemo pomenuti i jedan i drugi.

Ovaj bikini je zahvalan jer lepo pokriva grudi, tako da neće biti nikakvih povlačenja sa strane, može lepo da se pričvrsti. Za grudi sa A korpama preporučljivije je da idu na varijantu bez korpe. Korpa, ako ne prione lepo, može da se pomeri, podigne i to neće lepo delovati estetski.

Kada je u pitanju korpa B, za nju bi verovatno više odgovarao touglić sa korpicom. Ona nije velika, nema push up, samo će lepo oblikovati grudi.

U ovoj situaciji bi verovatno dobro došle trake za grudi, ako želite da ih približite. Možete ih namestiti lepo, da se ne vide. Sa njima ćete postići push up efekat.

Korset kupaći

Jedan od modela koji može zaista sjajno stajati malim grudima je korset kupaći. On ima ojačanje ispod grudi, odnosno, traku koja bikini drži čvrsto, a čvrsto drži i grudi. Na početku je bilo reči o tome da su brojevi važni.

Ovde biste morali jako dobro da odaberete broj, odnosno, nikako ne biste smeli da uzmete broj veći, a ni broj manji kupaći. Samo vaš broj će biti lepo pričvršćen. Korpe će pokrivati grudi na pravi način, ne praveći klobuke ni rupe. Bićete veoma zadovoljni svojim izgledom.

Ovaj kupaći mnogo bolje stoji malim nego velikim grudima, jer velike grudi će biti dosta stegnute ovde, biće prelivanja, koje neće biti lepo na oko.

Jednodelni kupaći

Za kraj smo ostavili jednodelni kupaći, koji je izbor velikog broja dama u poslednje vreme. Savet za one koje imaju male grudi je da odaberu nejednobojni kupaći, koji će gore biti bleđi, na grudima, a dole tamniji.

Vizuelno će se na ovaj način lepo markirati struk i napraviti jasna razlika u odnosu na grudi. To je odlično skretanje pažnje.

Preporučuju se još i jednodelni kupaći sa dubokim izrezom, ako želite biti baš sexy na plaži. Vaša prednost su ovde male grudi jer devojke sa velikim grudima i ne mogu baš uvek da ga nose. Rizikuju pomeranje i vulgaran izgled. Nađite svoj idelan jednodelni kupaći i gustirajte svoj omiljeni koktel na plaži.

Mane su prednosti

Pretvorite svoje naizgled mane u prednosti. Žene sa malim grudima retko mogu delovati neprimereno, čak i u malo izazovnijim komadima, bilo odeće, bilo bikinija. Iskoristite to i uživajte u svom telu na pravi način, ne bojeći se osuda i obazirući se samo na zavodljive poglede koji idu ka vama.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Mali saveti za veliki izbor pozivnica za venčanje

Organizacija venčanja je veoma uzbudljiva i lepa faza, ali u isto vreme ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti, Za bolji dan

Soda bikarbona

Pre par dana sam od prijateljice dobila šumeći sapun za pravljenje kupke. U ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Ideje za renoviranje koje će podići cenu vaše nekretnine

Ukoliko planirate da u skorijoj budućnosti prodate svoj stan ili kuću, pravi ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Otpornost i trajanje zastave zavisi od njene izrade

Danas je vrlo rasprostranjeno isticanje i nošenje zastave u različitim ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Kako servisirati svoj automobil

Ključna stvar osim vožnje je da Vaš automobile bude u ispravnom stanju ...

Autor: uzkafu