Uz Kafu logo

Zaga produkcija

Razonoda

Autor: Lavanda

Božica i njena srodna duša – The Goddess and her soulmate – je video priča koja je osvoila nagradu na internacionalnom takmičenju za najbolji svadbeni video Evrope u 2013.godini, u organizaciji evropske asocijacije Event Videografa EEVA, u žanru THE BEST WALK 2013.
Video je uradila makedonska producentska kuća ZAGA Production,  za mladence Božicu i Denisa Stefanovskog koji žive u Švajcarskoj. Božica je poreklom iz Srbije, a Denis iz Makedonije i svoje iskustvo podelili su sa nama:
Za ovaj, nama poseban, dan tražili smo najbolje svadbene fotografe i videografe u Makedoniji. Uopšte se nismo dvoumili da to će biti Zaga Produkcija. Znali smo da će naš video biti na Vimeo online, ali nismo znali da će Zaga Produkcija nastupiti sa našim videom i na takmičenju. Svakako nam je velika čast što smo deo toga. Svadba je bio najvažni deo našeg zivota. Proveli smo se super, ali sve je prošlo veoma brzo. Video koje imamo je kao iz bajke i sa velikim zadovoljstvom ga gledamo kad god imamo vremena.
Materijal je snimljen na Ohridu i u Skoplju, a venčanje je održano u sabornom hramu Sv. Kliment Ohridski u Skoplju. U videu je prikazan veći deo svadbene ceremonije, mali deo posebnog dana za fotografisanje i video sesije iz Ohrida.
Zaga_Produkcija Zaga Produkciju vode braća Bojan i Dalibor Mitkovski, iz Bitolja, Makedonija. Osnovali su firmu u 2002.godini i pored toga što je osnovana kao filmska produkcija, pronašli su sebe u snimnju venčanja u čemu su i najbolji. Pored ovogodišnje nagrade, u 2011.godini osvojili su 1 mesto u  žanru BEST LOVE STORY 2011. u Europi, sa videom Desert Rose – Love Story
 Pored toga, njihovi snimci imaju više od million pregleda u zadnjoj godini od koji je 40% izvan Makedonije. Bojan Mitkovski organizuje radionice na temu svadbene kinematografije u i izvan Makedonije. Pre samo par dana vratio se iz Brazila gde je imao svoju radionionicu na eventu VIDEO ELITE, gde je nastupio zajedno sa najvećim svetskim imenima svadbene kinematografije.
Zaga Produkcija ima i svoj oficijalni FB Page preko koga ih možete kontaktirati za dodatne informacije o njihovom radu.

The Goddess and her Soulmate – Bozica i Denis – Love Story from Bojan Mitkovski on Vimeo.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Badnji dan i Božić

Badnji dan  Badnji dan se proslavlja 6. januara, dan uoči Božića i ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Warehouse-13: avantura, SF, drama

U poslednje vreme bukvalno sam navučena na seriju koja se davala na kanalu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

“Veliki Getsbi” Skot Ficdžerald

Iako ovaj klasik, pisan dvadesetih godina XX veka, neki smatraju precenjenim, ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

,,Poznanstvo” sa Milenom Pavlović Barili

Pre nekoliko godina obeležen je jubilej stogodišnjice rođenja naše velike ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Sve o vitaminima i mineralima – Vitaminologija, giveaway

 Knjiga “Vitaminologija”  je prva i jedina knjiga na srpskom jeziku iz ...

Autor: uzkafu