Uz Kafu logo

Trendovi za jesen-zimu 2013/2014

Sa stilom

Autor: uzkafu

Povremeni letnji pljuskovi pretvorili su se u konstantne jesenje kiše, ulicama se širi miris pečenih paprika, i umesto da se ujutru uhvatimo za laganu lepršavu haljinu odlučujemo se za neki topliji komad odeće. Jesen je pred vratima, a osim zimnice treba spremiti i garderober i dodati par trendi krpica u isti. Ovo je naša top lista trendova za predstojeću sezonu.

1. Belo kao sneg. Bela boja odavno nije nešto što treba izbegavati tokom hladnijih dana i nositi smao leti kada je koža preplanula. Belo daje eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji i savršen je izbor za svako godišnje doba.

white

2. Roze. Ostajemo u vedrim bojama. Ako mene pitate, tako i treba da bude. Tmurne dane treba razbiti bojom a ne stopiti se sa sivilom. Odaberite roze kaput i prkosite sivim oblacima.

candy pink

3. Oversized džemperi. Pletivo je neizostavno svake godine. Izgleda atraktivno i najvažnije od svega, toplo je. Ove godine odlučite se za širok, šljampav džemper. Donji deo neka bude tesan, skinny jeans ili kožne helanke.

oversized

4. Koža. Da se nadovežemo na prethodnu stavku  🙂 Koža u vidu jakne, helanki ili čak suknje je must za ovu sezonu. Ovde se ne misli samo na pravu kožu već i na materijale koji su njena imitacija. Koža odlično ide kako uz pletivo, tako i uz čipku i bilo koji materijal. Izgledaćete i opasno i nežno i kao rokerka i kao dama. Probajte, nećete pogrešiti!

leather

5. Karirano. Karirani print podseća na školu i odlično se slaže sa septembrom  🙂 Košulje sa ovim printom su pun pogodak, ali i kaputi, haljine i suknje. Obavezno nabavite jedan ovakav komad jer ne izlazi tako lako iz mode, a i možete ga kombinovati na razne načine.

karirano

6. Pepito. Leto je obeležila kombinacija crne i bele, pa i sledeću sezonu počinjemo tako. Pepito print je jako elegantan i jednosavan za nošenje. Odevnu kombinaciju sa ovim printom osvežite detaljem u boji, a pepito možete nositi i samo kao detalj.

pepito

 

Koji trend vi birate za predstojeću sezonu?  🙂


Pretplati me
Obavesti o
guest
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
10 godine ranije

Da krenemo redom :). Belo mi se bas svidja za jesen, izgleda zaista elegantno ali mislim da je jako nepraktično. Ostaću na tome da se divim devojkama koje su dovoljne uredne i hrabre da obuku belo, jer bi ja za čas završila sa nekom flekom. Roza boja mi je skroz OK za jesen ali mislim da je ja ipak neću poneti i to samo zato što nisam ljubitelj ove nijanse. Veliki džemperi, DA. Ove jeseni sam baš planirala da se ušuškam u neki takav. I, ako mi to linija bude dopistila, iskombinovala bi ga sa helankama u imitaciji kože :).… Pročitaj više »

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Veštačke trepavice – drugačiji način lepljenja

Veštacke trepavice vam mogu odmah po stavljanju dati sjajan glamurozan izgled. ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Ah, te divne kovrdže!

Frizura je deo nas koji se menja sa dolaskom nove sezone, baš kao i dezeni, ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Samolepljive aplikacije za tkanine

Da li želite da bluzu ili džemperić oplemenite  čipkom ili ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom

Kada se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana