fbpx

Uz Kafu logo

Kako da nosite belu garderobu u zimskim danima

Sa stilom

Autor: Marina

Kad nastupe zimski mrazevi, dani budu sumorni i sivi, često posežemo za podjednako tmurnim bojama – crnom i nijansama sive.

U pitanju je, najčešće, čista praktičnost. Tamne boje se manje prljaju i lakše održavaju. Ako ste se ipak pomirili sa visokim računom za hemijsko čišćenje i osmelili za neki odevni predmet u beloj boji, evo nekoliko saveta kako da kombinujete.

Kakve čizme idu uz beli kaput?

Ako se odlučite da uz beli kaput uparite i ostale odevne predmete, pa tako izaberete i bele čizme ili cipele, najbitnije je od svega da vam štikla ne bude od crne plastike. Nema ničeg što igleda jeftinije od ove kombinacije. Ako ste se baš odlučili da budete snežna kraljica, neka štikla vaše obuće bude ili neke svetle boje ili presvučena istom bojom kože kao i sama cipela.

Što se izbora boja tiče, sve dolaze u obzir, pa čak i crna. Kada se odlučite za crnu obuću, nemojte baš da izaberete lakovane ili satenske cipele. Ta kombinacija može da deluje jeftino. Najbolje je da cipele budu od crne patent ili velur kože.


Bela suknja

Bela suknja je prilično univerzalan komad odeće, pa će se bluze u skoro svim bojama dobro slagati. Najpopularnije su kombinacije sa crnom ili bordo bojom. Posebno elegantno ćete izgledati ako izaberete i obuću u boji bluze.


Bela haljina i aksesoar

Ako ste se već odlučili za belu boju zimi, neka to onda bude neka toplija nijansa, mlečno bela ili svetlo bež. Kada haljinu u takvoj nijansi nosite u opuštenom izdanju, odlično će se kombinovati nakit od kože sa bakarnim ili mesinganim detaljima. Za elegatnije izdanje, odaberite nakit od ćilibara ili u boji zlata.

Koji je vaš predlog za zimsku kombinaciju sa belim detaljima?


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija