fbpx

Uz Kafu logo

Kapija – novi roman Tamare Kučan

Razonoda

Autor: Lavanda

Kapija_1 Kapija, naziv je novog romana jedne od najmlađih članica Udruženja književnika, Tamare Kučan. Autorkin sedmi roman donosi  realističnu priču o problemu granica u dvadeset i prvom veku i priču o imigraciji kao sve učestalijoj pojavi. Ozbiljne sociološko-političke teme, autorka približava čitaocima kroz ljubavnu priču ispričanu iz muškog i ženskog ugla. Pored ljubavi, glavni junaci romana Kapija, suočavaju se sa problemom različitosti, materijalnom i duhovnom krizom, opsesijom upletenom u niz intriga, boli i strasti.

Tamara Kučan svoj prvi roman objavila je u 17. godini. Kapiji prethodili su romani, Beograđanka, Made in Beograd, Kocka, Zauvek, Kocka 2 i  Peščani sat. Zbog elemenata andergraund i bastard literature, kritika autorku često naziva naslednicom Bukovskog, a njena proza predstavlja zapis vremena u kome živimo.

Autorka je novi roman predstavila u sredu 15. oktobra u baru Dobrica Disko Bistro. Svima koji su propustili promociju preporučujemo da ne propuste i ovu sjajnu knjigu!

 

 

 


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: UzKafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Sonoma dijeta

Čitajući o zdravoj ishrani, gubljenju kilograma i regulaciji metabolizma ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Navijanje ili obožavanje…

Evropsko prvenstvo u košarci, Evropsko prvenstvo u odbojci, US Open, Davis ...

Autor: UzKafu