Uz Kafu logo

Praktični trikovi za prolećno odevanje

Sa stilom

Autor: Milena

Još jedan dan u nizu prvo gledam vremensku prognozu, onda proveram situaciju na ulici osmatrajući prolaznike. Neke dame su u tankim mantilima, druge u krznenim jaknama. Ima onih koje su se odlučile za letnje patikice, ali i onih koje i dalje ne prepuštaju stvar slučaju i nose gumene čizme.

Večno žensko pitanje: Šta obući, ovog zakasnelog proleća? nije samo pitanje stila i raspoloženja, već čisto praktično: Šta da obučem, a da se ne smrznem ili ne oznojim?!

Mart i april najčešće donose veliko spremanje ormara. Razvrstavanje potrebnog od nepotrebnog, stare i iznošene garderobe, od one još upotrebljive. U tom poslu neki od nas uživaju, a neki baš i ne.

Kojoj god kategoriji da pripadate, postoji nekoliko trikova za prolećno odevanje.

Najbolje je ako imate nešto što se lako kombinuje. Uglavnom je to udobna odeća. Univerzalnog kroja i u boji koja je uvek aktuelna. Može se nositi u bilo koje doba dana. Ono što kupite jednom, a nosite godinama.

Takvi komadi garderobe su zaštitini znak nekih brendova, a jedan od njih je LEGEND.

Jakna

Od teksasa, prave ili veštačke kože, sve je stvar izbora. Najbolje je da za proleće birate kraće i strukirane modele. Možete je kombinovati sa haljinama, pantalonama suknjama. Kvalitetna i praktična prolećna jaknica je najisplativija stvar koju imam u ormanu. Već godinama sam u proleće srećna što je imam. Ako sebi možete da priuštite dva ili tri modela od različitog materijala, neće biti pitanja niti dileme šta biste mogle da obučete preko majce, košulje ili tunike kada izlazite.

Mantil

Kada su u pitanju mantil i jakna, ne postoji varijanta ili-ili. Svaka dama sa stilom zna da su ovo dva potpuno različita komada garderobe.
Odevna kombinacija deluje potpuno drugačije sa mantilom i sa jaknicom, zar ne? Mantil za proleće je praktičan, moderan i odraz je osobe sa stilom. 
Legend crni mantil po svim standardnima odgovara čak i najzahtevnijim damama. 

 

Džins haljina

Jedna od onih stvari koju uvek imam u ormaru i kad god ne znam šta da obučem, odlučim se za nju.

Zato ko je nema, želi da je ima. Žene su u ovakvoj haljini zadovoljne. Zato što izgledaju moderno, a opuštene su. Nemaju obavezu da nose štikle ili neudobnu obuću. Savršeno se kombinuje sa patikama, baletankama ili ravim čizmicama.
Dakle, drage dame, kada se u prolećnim danima pitate šta da obučete čak i kada niste baš raspoložene, odgovor je – džins haljina.
Prednost  svetlije varijante iz poslednje Legend kolekcije je što je zahvalnija za kombinovanje, a model je zaista za sva vremena.

Jednobojna haljina

Bez nje je ormar nepotpun. Moglo bi se reći da je najbolja drugarica svake žene. Meni je toliko bliska, skoro kao sestra. Kad je teško napraviti kombinaciju, kad  mi se čini da je sve iznošeno i već viđeno, jednobojna haljina je uvek tu da pomogne.
Zato pažljivo birajte ovaj komad garderobe. Mislite o kvalitetu, boji i kroju. Ako odlučite da svoju prolećnu odeću osvežite Legend jednobojnom haljinom, samo napred. Nećete pogrešiti.

Ešarpa 

Znate ono, kad obučete glavnu garderobu, haljinu, majcu ili bluzu, ali i dalje kombinacija nije kompletna? Šta radite? Stavite ešarpu i pojavi se zadovoljni osmeh.
Zapitam se onda šta je glavno u kombinaciji?
U svakom slučaju, ako nemate ešarpu u bojama proleća, zima se za vas nije završila.

Ne mislite samo o ovom proleću, već i svakom narednom i kompletirajte svoju kombinaciju u Legendu!

 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Veštačke trepavice – drugačiji način lepljenja

Veštacke trepavice vam mogu odmah po stavljanju dati sjajan glamurozan izgled. ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Ah, te divne kovrdže!

Frizura je deo nas koji se menja sa dolaskom nove sezone, baš kao i dezeni, ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Samolepljive aplikacije za tkanine

Da li želite da bluzu ili džemperić oplemenite  čipkom ili ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom

Kada se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana