fbpx

Uz Kafu logo

Motivacija je ono što nam najčešće nedostaje

Razonoda

Autor: Lavanda

Ovo je moja priča. Moje lično iskustvo.

Motivation St  Koliko puta u životu ste bili nezadovoljni nečim, a niste imali snage ni volje da to promenite? U kojoj meri ste zadovoljni svojim životom, prijateljima, izgledom, poslom…? Retki su oni koji mogu da kažu da im je baš sve 100% potaman. Šta je onda to u nama što nas koči? Šta nam ne da da idemo dalje i radimo bolje?  Uvek možemo da nađemo izgovor – nemam para, nemam vremena, nemam iskutvo ni znanje, živim u malom mestu bez perspektive…, ali sve to može da se prevaziđe ako je želja dovoljno jaka.

Vrlo često je dovoljno samo da vas neko podrži i malo pogura i sve nekako ide lakše.

Ja sam recimo ceo život bila nezadovoljna svojim izgledom, kilažom i pokušavala sam sve i svašta. Retko sam imala uspeha :dizzy: Sad mogu da pričam i tražim izgovore i opravdanja u okruženju, podršci koju nisam imala (ili bar nisam imala na način koji bi mi pomogao), u nedostatku novca i vremena, ali sve se svodi na jedno – JA nisam bila spremna i dovoljno odlučna. Sve dok se sa nečim mirite znači da vam to ne smeta previše. E pa ja sam rešila da okrenem list i stavim tačku na svoje nezadovoljstvo 🙂

U svetu odavno postoje treneri za život – “life coachs”, a sada ih možete unajmiti i kod nas. Ja se nisam odlučila za ovo, ali sam jako puno slušala predavanja motivacionih govornika. Neverovatno koliko snage može da vam ulije čovek pun harizme i pozitivne energije.  Moj miljenik je Tony Robbins i jedno njegovo predavanje možete da pogledate u nastavku.

Nemojte da čekate i gubite vreme jer vreme definitivno prolazi i sve što treba da uradite je da idete sa njim. Ne čekajte ponedeljak ni 1. u mesecu. Pravo vreme za promene je baš sad!  Živimo u modernom dobu gde je informacija dostupna svima. Internet je čudo i sigurna sam da ćete naći pravu grupu ljudi sa sličnim problemima i iskustvom koji mogu da vas posavetuju i pruže podršku. Ja sam našla pravi način za mene i prave ljude i uspešno gubim kilograme. Zadovoljna sam i srećna jer smršati je lako, pitaj me samo kako! :biggrin:


4
Ostavi komentar

avatar
2 Teme
2 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Komentar sa najviše reakcija
Najpopularnija tema
3 Autori komentara
LavandaMilenaMarija Nedavni autori komentara
  Pretplati me  
najnoviji najstariji najviše glasova
Obavesti o
Marija
Gost
Marija

sve sto mozes danas ne ostavljaj za sutra :biggrin:

Milena
Gost
Milena

Gde je to predavanje? Imam jednog u kući kome fali malo motivacije da bi smršao. :biggrin: 😆 :kissing:

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: UzKafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Sonoma dijeta

Čitajući o zdravoj ishrani, gubljenju kilograma i regulaciji metabolizma ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Navijanje ili obožavanje…

Evropsko prvenstvo u košarci, Evropsko prvenstvo u odbojci, US Open, Davis ...

Autor: UzKafu