fbpx

Uz Kafu logo

Naočare za sunce – totalno retro

Sa stilom

Autor: Marina

Naočare za sunce su naš najbolji prijatelj leti. Dopuštaju nam da, bez šminke, samo sa malo sjaja za usta izgledamo tako cool. Prethodnih sezona je bio aktuelan trend velikih modela, u stilu Jackie O. I ove godine je preporuka svetskih dizajnera da sakrijete polovinu lica nekim dobrim naočarima, ali sada modeli imaju malo konkretniju formu. Aktulean je trend šezdesetih i sedamdesetih godina, pa nam se nude tzv. “mačkasti” i “leptirasti” okviri. U oba slučaja okviri mogu biti jednobojni ili dezenirani, a najčešći dezen je leopard šara. Stakla mogu biti jednobojna ili skalirana. Pogledajte šta sam nam na tu temu ponudili svetski dizajneri:

Prada za disko dive


Ray Ban za nostalgične

Kada budete birali model za ovo leto, obratite posebnu pažnju na stepen zaštite koji vam pružaju stakla. Na deklaraciji bi trebalo da piše koji je procenat zaštite od UV zračenja. Na našem tržištu se mogu naći aktuelni modeli po veoma pristupačnim cenama, ali, što se tiče kvaliteta stakala, tu važi priča – koliko para toliko i muzike. Ja sam pobornik ulaganja u skuplje naočare koje će vašim očima pružiti adekvatnu zaštitu. Već godinama koristim Polaroid naočare koje se mogu kupiti u bolje opremljenim optičarskim radnjama ili direktno naručiti preko njihovog sajta.
Polarizovana stakla ovog proizvođača pružaju 100% zaštitu od UV zračenja. Za kvalitet koji pružaju cene su im veoma pristupačne, pa tako veoma kvalitetne naočare možete nabaviti već od 30 evra.
Ovo je moj izbor iz ovogodičnje kolekcije:

Polaroid modeli


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija