Uz Kafu logo

5 razloga zbog kojih su personalizovani pokloni za decu privlačniji od običnih!

Kafa sa prijateljima

Autor: Milena

Krštenje, rođenje ili prvi rođendani su trenuci kada da pokloni za decu budu neobični i posebni. Da oduševe i roditelje i dete i da ostanu dugo kao uspomena. Ono što je realnost je da poklon koji sadži sve te osobine nije lako naći. Novac ili nakit, garderoba i igračke su već viđeni. Zanimljivije varijante su posteljine za decu ili fotografije i foto albumi. Ali to i dalje nije nešto što će da iznenadi roditelje, a da bude privlačno i detetu.  

 

Srećom, na tržištu su se pojavili zaista jedinstveni, unikatni i kreativni pokloni.

Njihova originalost se pre svega ogleda u personalizaciji, čime se izdvajaju od ostalih. U zavinosti od toga šta je sam prozivod, imaju dodatne kvalitete i zaista su poklon koji ćete želeti i da darujete i da dobijete. 

Dajemo vam pet razloga zašto su ovakvi pokloni privlačniji od onih na koje smo svi navikli.

I predstavljamo vam jedan koji zaista ima sve navedene karakteristike.

Pored toga, edukativan je i poučan. 

 

Jedinstvenost

Ime dobijamo na početku života i neodvojivi je deo nas. Zato roditelji tako brižno i pažljivo biraju ime za svoje mališane. Njime se određuje identitet, naš osećaj vezan za to ime, kao i odnos okoline prema njemu. Svako od nas zna priču o tome ko mu je dao ime ili kako je mogao da se zove, ali sva sreća nije. Ili kako je tata želeo da to ime bude, ali je mamina želja bila jača od toga. Personalizovani pokloni upravo taj trenutak koji je tako važan i za roditelje i za dete stavljaju u prvi plan i zato su personalizovani pokloni toliko privlačni. 

Emotivnost 

Za svakog roditelja je njegovo dete posebno i ne postoji ni jedno drugo isto takvo. Zato su roditelji posebno emotivni za važne dane svog deteta koje proslavljaju. Žele da tog dana sve bude savršeno, pa verovatno i pokloni kojima će se nakon proslave obradovati. Ovo je poklon koji će roditelje rasplakati, a mališane zabaviti i zaintrigirati. Njime se pridružujete svim predivnim emocijama koje ispunjavaju taj poseban dan. 

 

Uspomena 

Ovo je poklon koji je uspomena zauvek. Čuva se i ostaje vam i kada odrastete. Znate onaj momenat kada se selite ili renovirate stan, pa rešite da bacite sve ono što ste čuvali godinama? Da – baš sve! Čak i neke drage poklone, jer vam zatrpavaju prostor, skupljaju prašinu i prave haos. E, ovo je poklon koji će uvek ostati na vašim policama. Selićete ga sa sobom iz dečije u devojačku ili momačku sobu. Zatim verovatno i u porodičnu kuću ili stan. 

Posvećenost

Personalizovani pokloni ne mogu da se kupe u šoping molovima ili lancima prodavnica. Najčešće ih je potrebno poručiti unapred i čekati nekoliko dana da se izrade i dostave. Zato ovakav poklon znači da ste posvetili vreme tome da osmislite i realizujete svoju ideju. Naravno, i da ste se potrudili više od toga da samo uđete u “prvu prodavnicu” i kupite “neku igračku” ili “krpice”. Osobi za koju ste poklon pripremili biće znak koliko vam je stalo do nje. 

 

Originalnost 

Možda će kuma da donese najlepše odelce, baka da daruje najviše novca, a stric da obraduje dete sa najvećom igračkom. Ali vi ćete da budete osoba koja je donela najoriginalniji poklon, kakav niko nije. Svi će da ga zapamte. Posle će o njemu da pričaju, želeće da znaju kako ste to uspeli i gde se tako nešto pravi. Pored toga, za dete ćete da postanete pravi superheroj. 

Da. Sad se sigurno pitate koji poklon poseduje sve ove kvalitete? Da li on postoji i gde ga je moguće nabaviti?

Otkrićemo vam tajnu! Postoji i zove se Tačkica.com. 

U pitanju je zaista jedinstvena personalizovana knjiga za decu. 

U ovoj knjizi dete kreće u avanturu, na putovanje u potragu za imenom. Kroz priču skuplja slova i na kraju ih sklapa u svoje ime. Knjiga nosi znažnu poruku važnu za svakog roditelja, a ona glasi da se ime ne može kupiti, da se za imenom, odnosno našom jedinstvenošću i identitetom, traga i putuje. Dok se ne pronađe. 

Dodatna vrednost je što možete da poručite posvetu koja se štampa na početku knjige. Ona do vas stiže u posebno dizajniranoj kutiji u kojoj se poklanja i čuva. Tvrdo je koričena, štampana na visoko kvalitetnom papiru u boji koji je prilagođen nestašnim dečijim pristićima. 

 

Sledeći put kad se zapitate koji je najbolji poklon za prvi rođendan ili krštenje, odgovor se krije u tačkica.com. 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana