fbpx

Uz Kafu logo

Pončo je hit ove jeseni i zime – osvežite svoj stil

Sa stilom

Autor: UzKafu

ponco-jesenSkoro svaka žena u ormaru ima neke jakne i kapute koje još uvek može da nosi. Što bi se reklo, ništa im ne fali, ali su joj malo dosadili. Već godinama gleda istu sliku u ogledalu kada krene na posao ili u šetnju.

Trenutno je zimska i jesenja garderoba prilično skupa, jer su izašle nove kolekcije i neki komadi garderobe su, priznaćete, precenjeni.

Dok čekate sniženja, mogle biste da razmislite o kupovini nekog povoljnijeg detalja koji će delovati efektno i osvežiti vaš stil u ovim hladnim danima.

Predlažemo da to bude pončo. Ako volite velike šalove i znate kako da ih nosite, sigurno ćete izabrati i dobro uklopiti i neki zanimljiv pončo.

Osim što lepo izgleda, pončo je praktičan kada je vreme promenljivo. Možete ga nositi preko kožnih jaknica, kaputa, sakoa ili uz košulje i haljine. Sve je stvar izbora i ukusa.

Nedavno smo gledale cene i primetile da pončo možete pronaći i za 1500 dinara (a možda i manje) u nekim tržnim centrima ili usputnim radnjama sa garderobom. To je svakako jeftinije od jakne koja košta najmanje 7000 dinara, a ako na pončo stavite neki dobar broš ili dodate lep šeširić, promena će svakako biti primećena.

Pogledajte neke kombinacije koje smo izabrale za vas, nadamo se da ćete dobiti inspiraciju za svoj stil u hladnim danima.

 

ponco-jesen2 ponco-jesen3 ponco-zima ponco-zima1 ponco-zima2 ponco-zima3 ponco-zima4 ponco-zima5 ponco-zima6 ponco-zima7

 

 

 

 

 

 

 

 

ponco-jesen7 ponco-jesen8


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija