fbpx

Uz Kafu logo

Važne informacije za prolećne kombinacije

Sa stilom

Autor: UzKafu

Šta da nosite ovog proleća i da li nešto iz garderobera možete iskoristiti? Naravno da možete, ali za svaki slučaj pogledajte trendove po kojima će ovo proleće biti za nijansu drugačije od prethodnog.

uz-kafu-moda10

 

 

 

 

Pokažite ramena

Na radost svih žena kojima se dopadaju bluze sa otkrivenim ramenima, ovaj trend je i dalje aktuelan. Ako do sada niste kupile nešto slično, vreme je da to učinite. Možete ih nositi uz pantalone, suknje, šorceve. Nema granica kada su ovakvi komadi garderobe u pitanju. Najbolje od svega je što ove bluze lepo stoje svim damama, bez obzira na godine i kilograme.

uz-kafu-moda3     uz-kafu-moda1uz-kafu-moda5
Karneri

Neke dame ne vole karnere, jer kažu da “ne idu uz njihov karakter”. Slažemo se da ne može baš svaka žena na pravi način poneti ove detalje na garderobi, jer su nekada bili zahtevni za kombinovanje. Nekada. Sada ih ima svuda – na džemperima, košuljama, haljinama, suknjama. U svim bojama i materijalima. Možda biste mogle da u svoj garderober unesete malo romantike. Razmislite o tome ovog proleća.

 

uz-kafu-dosada uz-kafu-dosada1

 

 

 

 

Novo lice košulje

Košulja je, a u stvari nije – glavni je hit ovog proleća. Neobične kragne, asimetričan kroj, dugmad tamo gde joj mesto nije… Koliko puta ste se u radnji pitale da li je nešto što vam se dopada košulja, tunika ili haljina? I na kraju dobijete odgovor da je svaka žen anosi kako joj odgovara. Jednostavno – košuljama je ovog proleća sve dozvoljeno.

 

uz-kafu-moda6 uz-kafu-moda7

 

 

 

 

Veliki cvetovi

Za prolećnu garderobu cvetni dezeni nisu zineneđenje, ali ove godine posebno su zastupljeni komadi sa velikim cvetovima. Interesantno je izabrati i detalje sa voćem ili bilo kojom asocijacijom na biljke i cevtove. Možda bi dame koje ipak ne nose karnere mogle da probaju ove dezene?

uz-kafu-moda13 uz-kafu-moda14

 

 

 

 

Torbice, ne torbe

Nositi torbicu definitivno je lakše u fizičkom smislu. Ne bole ramena i leđa. Ali teško je kada žena ne može da strpa sve stvari koje su joj potrebne. Ovog proleća velike torbe nisu hit. Zamenile su ih male šarene ili u jarkim bojama. Videćemo koliko žena će imati hrabrosti da iz kuće ne ponese sve sitnice koje će joj sigurno u jednom trenutku zatrebati.

uz-kafu-torbe1


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija