Uz Kafu logo

Moja omiljena Škrabac šolja

Kafa sa prijateljima

Autor: Milena

Ovih dana razmišljala sam o svakodnevnim navikama i vezanosti za određene predmete.

Pitala sam se, kako da nazovem to što volim jednu šolju?
To što i moj suprug zna da zeleni čaj ujutru pijem iz bilo koje šolje sa cvetićima, ali kafu isključivo iz Škrabac šolje Žena zmaj

Da li sam sujeverna ako mislim da cvetići idu uz čaj, a vatra uz kafu? Šalim se, naravno.

Volim Škrabac proizvode.

 

Često nosim njihove udobne majce i na sajtu pronalazim zanimljive poklone za drage ljude.

Šolju Žena zmaj dobila sam od supruga za rođendan. Prvo je hteo da mi kupi onu na kojoj piše Cvetam s godinama, ali se predomislio. Kaže da je žena zmaj jača od vremena. Može i da ga zaustavi ako poželi.
Kupio mi je tada i majcu sa aplikacijom Živce mi treniraš. Nije mogao da odoli. 😉

Uglavnom, od tog rođendana imam šolju iz koje kafu smem da pijem samo ja. Ne zbog toga što mislim da sam žena zmaj, već zato što mislim da postoji određeni broj kafa koji treba da popijem iz ove šolje da bih postala zmaj. 🙂

Pitala sam zatim vas: Kako izgleda vaša omiljena šolja?

Škrabac je nagradio jedan odgovor, slučajno izabran.

Ostali komentari na društvenim mrežama zaslužuju da se nađu u zbirci priča o omiljenim šoljama. Evo zbog čega to tvrdim:

Moja šolja na poslu je dosadna, kupljena na brzinu kao privremena. Baš sam se radovala kad mi je koleginica polomila, to je bila prilka da kupim novu sa više pažnje. Koleginica me je sutradan “obradovala” istom ružnom šoljom kakvu je polomila. I tako se moja ružna šolja i ja družimo već 5 godina. I nekako sam počela da je cenim. Prošle smo svašta zajedno.
Sanja Paunović

Moja omiljena šolja je cvetna, vesela, šarena, birićetna! 😂👌☕Obožavam je zato što je baka na selu imala sličnu. I uvek sam imala tu čast da umačem petit keks u kafu. Eh, to je jedino moglo kod bake!!! 🙂 I da, iako iz dna duše mrzim da perem sudove, nju me nikada ne mrzi da operem kada je prljava, jer ispijanje kafe iz ove lepotice uvek mi divno pokrene dan i učini da bude vedar, nasmejan i uspešan.
Milica Popović Meseldžija

Velika, prljavo bela, milion motiva iz tinejdžerskog doba. Mama mi je nju poklonila kada sam se učlanila u klub ‘must have prva jutarnja’ i uvek me prvo na nju podseti kad pijem kafu. Evo 9 godina i čuvam je ko oči u glavi.
tyslv_

Omiljena šoljica mi je jedna koja je stara 24 godine… Jedina preostala iz servisa od 6 kom. u koji smo se mama i ja zaljubile tada. Srednje veličine, oblik klasične šolje za kafu, od predivnog nežnog belog akropala sa bordurom borovih iglica i takvom tacnom. Podseća me na prva ispijanja kafe sa mojom mamom u kojima sam uživala. Ne pijem najčešće iz nje, ali je najviše volim. Kao da opet pijem kafu sa njom.
Jelena Postić

 

Renka (tako mi iz Šapca zovemo veliku šolju) bela sa roze cvetićima. Puna kafe jer mi je ona jedini pomoćnik ujutru kada me dva klinca probude. Trenutno se baš slaže uz prolećne dane, a kada su manje lepi unosi vedrinu!
Tijana Jančić

Vrtim njih tri i to samo da bih što duže sačuvala omiljenu – Dirty Dancing. Kupljena u Londonu posle odgledanog istoimenog mjuzikla, u gift shopu pozorišta. Kumi i meni je ta predstava bila obavezna stavka u planu obilaska Londona. Obe obožavamo taj film i sve vezano za njega. I svaki put kad pijem iz nje, setim se kume, koliko je volim i svih naših putešestvija i gomile tinejdž momenata kao što je ljubav prema Dirty Dancing filmu.
Nataša Pirnat

Moja omiljena šolja za kafu je bela sa tufnicama. Dobila sam je pre nekoliko godina od moje dece za rođendan. Sakupili od užine i kupili mi tu šoljicu.❤️

david_anastasija

Još mnogo divnih komentara pročitajte na našoj Facebook i Instagram strani.

 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana