Uz Kafu logo

Pokretačka snaga kafe – Koji kafe aparat izabrat je najbolji za kućnu upotrebu?

Kafa sa prijateljima

Autor: uzkafu

Želje svakog od nas su da sebi pružimo najbolje, najbolje u svakom pogledu, najbolje kada je reč i o kafi koja je naša pokretačka snaga. Brend koji je postavio zadatak da kafa postane pokretač pozitivnih promena i da sačuva najbolje od ovog sveta jeste Nespresso. Oni su prepoznali da je pokretačka snaga ono što nas svakog jutra vodi do kuhinje da u omiljenoj šoljici kafe potražimo magiju koja će buđenje učiniti lakšim, a dan uspešnijim. Ta magija nastaje u najboljim aparatima za kafu o kojima sanjaju u svakom domaćinstvu.

Aparati za kafu po meri svakog u domaćinstvu

U mnogim zemljama širom sveta, kuhinja ne može da se zamisli bez aparata za kafu. Mi smo tradicionalno vezani za domaću, takozvanu tursku kafu, međutim, vreme je da se upoznamo sa novim trendovima i dozvolimo sebi, ali i ukućanima i našim gostima da probaju ono najbolje od kafe, što može stati u jednu kapsulu, dovoljnu za šoljicu kafe koju će nam pripremiti za nas najbolji aparat za kafu. Najzastupljeniji su na tržištu Nespresso aparati za kafu koji se svojim dizajnom, oblikom i odgovarajućom bojom mogu uklopiti u ambijent kuhinje svakog domaćinstva. Ukoliko ste planirali da iznenadite ukućane ili da, možda, sami sebe iznenadite savršenim ukusom kafe, treba da znate da je ponuda ovih aparata veoma široka i da imate od onih jednostavnih i minimalističke elegancije do onih koji su za izbirljive što se tiče ukusa kafe i što se tiče aparata, pa takvima nude da budu sami majstori svog napitka i uz Nespresso Atelier aparat za kafu naprave bilo koji napitak uz dodatak pene od bilo kog mleka, misli se na kravlje, bademovo ili sojino. Ukoliko volite minimalizam koji je toliko popularan poslednjih godina u svemu, posebno u dizajnu, pogledajte ponudu najmanjih Nespresso aparata za kafu koji se uklapaju u svaki ambijent i iako su mali, ovi aparati otvaraju ceo svet Nespresso kafe. Za razliku od njih Inissia asortiman aparata omogući će Vam da pojednostavite pripremu kafe, tako što Vam pruža mogućnost da jednim dodirom na dugme, posle 25 sekundi dobijete 9 pripremljenih kafa, koju možete služiti u većim i manjim šoljicama i za to postoji mogućnost podešavanja. Za manje od pola minuta pripremićete kafu za goste, ne ostavljajući ih previše same,a znamo da pripremanje kafe za više gostiju obično traje i da često izgube strpljenje. Nema razloga da se osećate nelagodno kad god treba da ostavite goste kako biste im pripremili kafu, pred Vama je rešenje za samo dvadesetak sekundi, uz koje ne treba da brinete ni o tome da li ste isključili aparat za kafu, sam se isključuje posle 9 minuta.

Fabrički podešeni da vam daju savršeni ukus kafe

Napredna tehnologija Nespresso brenda dovela je do dizajna aparata za koji se slobodno može reći da je najbolji aparat za kafu. Svi njihovi aparati opremljeni su pumpama koje pod pritiskom od 19 bara obezbeđuju da voda tako prodre u kapsulu dizajniranu da omogući vodi da ravnomerno protiče kroz mlevenu kafu i da se tako oslobode sve vredne arome. Koji god aparat da odaberete dobićete savršenu šoljicu kafe.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana