Uz Kafu logo

NEKA TVOJE LETOVANJE OVE GODINE PONESE OPIS „EGIPAT 2022”

Kafa sa prijateljima

Autor: uzkafu

Smiraj leta uvek je najbolji period za neko lepo i neobično putovanje, sa kojeg ćeš poneti mnoštvo uspomena. Tako da, ukoliko još uvek nisi, sada je idealno vreme da pronađeš aranžman baš za Egipat.

ZAŠTO BAŠ OVA ZEMLJA?

Jedan od razloga zašto je Egipat 2022. godine takođe u vrhu sa svojom ponudom, ne gubivši na atraktivnosti, kvalitetu usluge i ponude već nekoliko decenija, jeste upravo sveobuhvatan sadržaj koji pruža turistima. Naime, zemlja piramida, koralnih grebena i divnih plaža, u sebe je utkala spoj izuzetno raznovrsnog i bogatog istorijskog nasleđa, s jedne strane, kao i neobične tradicije i odlične gastronomije, a, sa druge strane, atraktivnih sadržaja i odličnog provoda za mlade. 

Jednostavno, Egipat je i ove godine sinonim za kvalitetno letovanje, a to znači ono koje je ispunjeno sadržajem, koje je povoljno i zadovoljava potrebe i standarde turista gotovo svih generacija – koji mu se kasnije rado i vraćaju.

PUTOVANJE ZA SVA ČULA

Egipat je po svim svojim svojstvima jedinstvena destinacija, počev od toga da se prostire na dva kontinenta, da čuva tajnu drevne istorije, te da su se na njegovom tlu smenjivale države, narodi i kulture. Osim toga, ovo je i zemlja u kojoj je i neobična priroda, jer osim moći pustinje, nju odlikuje i lepota Nila, najduže reke na svetu, čarolija čistog, azurno plavog mora, fantastičnih koralnih grebena i bogatog podvodnog sveta. Ona predstavlja jedinstveni doživljaj leta, oličen kroz raznovrsna iskustva, od plivanja, sunčanja, jedrenja i ronjenja, cenkanja na bazarima i šetnje kroz drevne gradove, posete mnogobrojnih muzeja, pa sve do jahanja kamile i vožnje kvadrovima.

PRAVO VREME ZA ODMOR

Premda je leto već na izmaku, s poslednjim trzajima sunca i vreline, ovo vreme bi predstavljalo idealan termin za putovanje u Egipat budući da su temperature podnošljivije. Svakako, na ovaj je put lepo otisnuti se većim delom godine, ali se najveće vrućine izbegavaju s proleća i jeseni. Štaviše, u ovom dobu godine aranžmani su i znatno jeftiniji no što je slučaj u prethodnim mesecima, kada su i veće gužve.

ORGANIZACIJA LETOVANJA

Letovanje u Egipat 2022. godine, kao i inače, najbolje je organizovati preko neke od turističkih agencija. Ovi aranžmani uobičajeno obuhvataju avionski prevoz i boravak u nekom od luksuznih hotela u čuvenim letovalištima, pri čemu je ponuda uglavnom all inclusive. Smeštaj koji se nalazi u ponudi nosi visoke ocene jer su to sve čuveni rizorti u kojim ugođaj odmora biva potpun.

KAKO DO IDEALNOG ARANŽMANA?

I pored ponude koju možemo pogledati na sajtovima ili se o njoj informisati kroz razgovor sa radnicima turističkih agencija, o datim lokacijama i smeštajnim jedinicama uvek možemo doći i do dodatnih saznanja i to čitajući forume i recenzije, odnosno slušajući komentare i utiske drugih ljudi, uključujući i naše prijatelje i poznanike. 

Naime, ipak nam preporuka nakon pozitivnog iskustva najviše pomaže da se opredelimo za konkretnu destinaciju. Trenutno je dobra stvar to što možemo naći last minute ponude koje su znatno povoljnije od onih u sezoni. Stoga, ukucaj u pretraživač na internetu „Egipat 2022” i potraži svoje putovanje iz snova.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana