Uz Kafu logo

Začeće i trudnoća – saveti i preporuke za lakše začeće 

Medicina

Autor: Velibor Živkov

Problemi sa začećem, pitanja i nedoumice koje se javljaju pri pokušavanju da trudnoću ostvarite – sve ovo deo je procesa koji dovodi do stvaranja novog života i vama dodeljuje najlepšu životnu ulogu. 

Kako biste sve ovo lakše i bezbolnije prevazišli, donosimo vam najvažnije savete i preporuke kako da prebrodite probleme sa začećem, i na najbrži način dođete do svoje bebe.

Kako rešiti probleme sa začećem?

U nastavku su najvažniji saveti za prevazilaženje problema sa začećem: 

1. Zdrav životni stil i ishrana

Jedan od najvažnijih faktora koji utiču na plodnost je naš životni stil i ishrana. Zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost, izbegavanje stresa i dovoljno sna mogu značajno poboljšati plodnost. 

Brojna istraživanja su pokazala da ishrana bogata voćem, povrćem, integralnim žitaricama, morskim plodovima i mahunarkama, uz umeren unos mlečnih proizvoda, može pomoći u poboljšanju plodnosti. Takođe, izbegavanje alkohola, kofeina i duvana može imati pozitivan uticaj na plodnost.

2. Medicinska terapija

Postoje različite vrste medicinskih tretmana za neplodnost, uključujući hormonsku terapiju, operacije i asistiranu reproduktivnu tehnologiju (ART). Hormonska terapija se često koristi za regulisanje ili stimulisanje ovulacije. Operacije mogu biti korisne u lečenju problema kao što su blokirani jajovodi ili fibroid odnosno miomi i polipii. Asistirana reprodukcija uključuje tretmane poput in vitro fertilizacije (IVF) odnosno vantelesne oplodnje i intracitoplazmatske injekcije spermatozoida (ICSI).

4. Alternativne terapije

Alternativne terapije, poput akupunkture, homeopatije i refleksologije, takođe mogu pomoći u lečenju neplodnosti. Akupunktura, na primer, se koristi za poboljšanje cirkulacije krvi u jajnicima i materici, što može poboljšati plodnost. 

Homeopatija može pomoći u balansiranju hormona i poboljšanju ovulacije. Refleksologija se koristi za poboljšanje cirkulacije i balansiranje hormona.

5. Psihološka podrška

Neplodnost može biti emocionalno iscrpljujuće iskustvo. Psihološka podrška, uključujući savetovanje i podrška grupe, može biti ključna u procesu lečenja neplodnosti. Savetovanje može pomoći parovima da se nose sa stresom, anksioznošću i depresijom koja može proizaći iz borbe sa neplodnošću. Podrška grupe može pružiti priliku da se podeli iskustvo sa drugima koji prolaze kroz slične izazove.

6. Suplementacija

Tablete za lečenje neplodnosti mogu biti odličan način da rešite uzroke zbog kojih ne uspevate da ostanete u drugom stanju. Tablete obično sadrže kombinaciju vitamina, minerala i biljnih ekstrakata koji su poznati po tome što poboljšavaju plodnost. Među tabletama za neplodnost posebno se izdvajaju tablete Baby Lab. BabyLab tablete pružaju optimalnu kombinaciju protivupalnih elemenata za jajnike i matericu, podstiču razvoj jajnih ćelija i pružaju nutrijente za rast kvaliteta polnih ćelija. Zbog svojih prirodnih sastojaka možete ga bezbedno koristiti i u kombinaciji sa drugim terapijama. 

U nastavku navodimo sve prednosti ovog preparata. 

Baby Lab – najučinkovitija pomoć pri začeću

Ukoliko imate manje od 35 godina života i imate nezaštićene seksualne odnose više od godinu dana, ili imate više od 35 godina i imate nezaštićene odnose više od 6 meseci i do trudnoće ne dolazi, smatra se da imate neki problem sa plodnošću. U tom slučaju, BabyLab može biti vaša najučinkovitija pomoć pri začeću.

BabyLab je jedinstvena i objedinjena formula za povećanje plodnosti. Ovaj proizvod je dizajniran da vam pruži sve što vam je potrebno u samo jednoj tableti dnevno. Sadrži značajne elemente koji poboljšavaju mogućnost začeća, čak i prirodnim putem. Osim toga, BabyLab pruža protivupalne elemente za vaše jajnike i matericu, nutrijente za rast kvaliteta vaših polnih ćelija, kao i “boostere” za razvoj jajnih ćelija.

U današnje vreme, kada se hranimo hranom tretiranom pesticidima i herbicidima, životinje se gaje na hormonima, a živimo brzinom budućnosti, suplementacija je postala neophodna. BabyLab koristi prednosti takozvanih super-biljaka i prirodnih preparata, čime se smanjuju šanse za posledice nedostataka. Ovi korisni elementi i nutrijenti značajno utiču na zdravlje vašeg organizma, pa i zdravlje vaših jajnih ćelija i reproduktivnih organa.

BabyLab je namenjen svima koji pokušavaju prirodno da ostanu u drugom stanju, kao i onima koji se pripremaju za vantelesnu oplodnju. Njegovi prirodni sastojci pomažu u povećanju plodnosti i dovode vaše telo do što bolje forme za ostvarivanje trudnoće.

Iskustva pokazuju da je BabyLab najbolji saveznik u borbi sa začećem

Korisnici BabLab tableta za plodnost kod žena su izrazili veliko zadovoljstvo ovim proizvodom. Jedna od tih korisnica, Maja, je izjavila da je od kada koristi BabyLab, dobila mnogo više energije, izgubila 3kg, a treći mesec je dobila menstruaciju kao nekad na 30 dana. Druga korisnica, Jelena, je uzimala ove tablete kao pripremu za vantelesnu oplodnju i u tom pokušaju je dobila čak 4 embriona.

Iza brenda BabyLab stoji kompanija Link4MED, koju je osnovala Sanja Jovanović. Sanja je i sama imala problem sa neplodnošću i zna kako se osećate dok pokušavate da ostanete u drugom stanju ili prolazite vantelesne oplodnje. Nakon više od 300 pacijenata koji su uz pomoć njenog tima otišli na neki od programa vantelesne oplodnje u inostranstvu, započeli su proizvodnju jedinstvenog preparata koji rešava preko 84% problema koji utiču na plodnost – BabyLab, tablete za plodnost kod žena

Moderna nauka u 1 tableti

BabyLab je proizvod koji je razvijan više od godinu dana, uz pomoć specijalista za neplodnost i nekoliko farmaceuta. Ovaj suplement je rezultat najnovijih naučnih istraživanja koja menjaju način na koji razmišljamo o plodnosti, začeću i prenatalnom zdravlju. Sve ove informacije su dostupne na njihovom sajtu, gde možete pronaći i studije i istraživanja koja potvrđuju efikasnost ovog proizvoda.

BabyLab je dostupan u pakovanjima od 30 tableta, što je dovoljno za jedan mesec, ali postoji i opcija kupovine tri pakovanja odjednom, što pokriva period od tri meseca. Ova opcija je posebno korisna za one koji planiraju dugoročnu upotrebu ovog suplementa.

Ukoliko se suočavate sa izazovima plodnosti, ne dozvolite da vas obeshrabre. Postoje rešenja koja vam mogu pomoći na tom putu, a BabyLab je jedno od njih. Ovaj prirodni suplement je dizajniran da vam pruži sve što vam je potrebno da poboljšate svoju plodnost i ostvarite svoj san o roditeljstvu.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Medicina, Za bolji dan

Priručna apoteka za more

Pored sve ludnice oko pripreme za more u poslednjem trenutku se setimo i lekova ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Medicina, Za bolji dan

Mitovi o zdravlju

Sigurna sam da ste kad-tad bili u prilici da čujete od osoba u svojoj okolini ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Medicina, Za bolji dan

Oktobar – mesec borbe protiv raka dojke

U Srbiji svake godine oko 4.000 žena oboli od raka dojke, oko 1.500 svake ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Medicina

Štitna žlezda (vrlo bitan organ u našem telu)

Da li vam je poznat podatak da preko 200 miliona ljudi u svetu ima neki oblik ...

Autor: Milena

procitaj vise
Pročitaj više

Medicina, Rekreacija, Za bolji dan

Ravan stomak bez gladovanja i vežbanja

Stomak je mesto na kojem se zadržava najveći broj masnih ćelija zbog čega ...

Autor: uzkafu