Uz Kafu logo

Originalan poklon za muškarca

Aktuelnosti

Autor: uzkafu

Pronaći idealan poklon za muškarca nije jednostavan zadatak, posebno ako se radi o čoveku koji ima skoro sve što mu je potrebno i mnogo toga može sebi da priušti. Postoji nekoliko klasičnih i najčešćih poklona za muškarce, kao što su na primer: parfem, knjiga, kozmetički proizvodi ili flaša pića. Međutim, ovo su izbori koji se podrazumevaju, priznaćete da nisu baš originalni i kupuju se tek onako, da se ne pojavite praznih ruku. Možete vi bolje od ovoga, jer muškarac koji vam znači zaslužuje originalan poklon, kreiran samo za njega. 

Bez obzira na to da li je u pitanju proslava rođendana, godišnjice, Nove godine, praznika ili nekog drugog važnog događaja, izaberite nešto što će oduševiti i zaista iznenaditi vašu dragu mušku osobu. 

Razmislite o stvarima koje voli čovek kome kupujete poklon i o onome što ga zanima, a mi ćemo vam dati ideju da sve čega ste se setili upakujete u jedinstveno iznenađenje. 

Iznenadite ga sa stilom

Znate li šta je bolje od dobijanja jednog poklona? Dobijanje mnogo poklona – od jedne osobe! Zbog toga negde imate priliku da dragog muškarca obradujete paketom koji je kreiran specijalno za njega. Postoje aranžmani za muškarce osmišljeni tako da dizajnom, sadržajem i porukom koju nose oduševe i zaista iznenade osobu kojoj su namenjeni. Vi možete detaljno da objasnite šta sve želite da se nađe u aranžmanu, a prodavci će uz konsultovanje sa vama i sa budžetom pažljivo birati i dizajnirati paket.

Čak i ako muškarac kome kupujete poklon ima sve što mu je potrebno, uvek će ga obradovati aranžman sa ekskluzivnim slatkišima i omiljenim pićem. Muski nakit je takođe uvek lep i ekskluzivan poklon. Svako se oduševi kada na jednom mestu vidi stvari koje voli, a iznenađenje je veće ako su upakovane pažljivo i sa stilom. 

Poklon sa jedinstvenom porukom 

Ukoliko ste odlučili da svojoj dragoj muškoj osobi napravite iznenađenje od više poklona, prvo se dobro raspitajte šta koja prodavnica ima da ponudi. Nema smisla da iz svake prodavnice donosite po jednu stvar pa da onda od toga pravite paket. Najbolje je da sve pronađete na jednom mestu. Na taj način ćete sebi uštedeti vreme, a možda dobijete i neki dodatni popust zbog količine poklona koju ste kupili.
Poklon paket za muškarca može da sadrži slatkiše, piće, grickalice, voće itd. Možete da kupite neki komad garderobe, plišanu igračku, knjigu, kravatu, parfem – sve što poželite. Veće iznenađenje i oduševljenje biće kada poklon koji pripremate vidite u ekskluzivnom pakovanju, koje je namenjeno posebnom muškarcu.

Međutim, da li ste nekada razmišljali o cveću za muškarce? To je posebna zanimljivost kada su u pitanju pokloni za jači pol. U društvu vlada zabluda da muškarci ne uživaju u cveću i da im ga ne treba poklanjati. Verovali ili ne, veliki broj muškaraca obradovaće se pažljivo izabranoj sobnoj biljci ili cvetnom aranžmanu koji je dizajniran specijalno za njega. I zato, ukoliko znate da muška osoba kojoj osmišljavate poklon voli i cveće, bez ustezanja mu poklonite. Možete pažljivo da se informišete o porukama koje nose pojedine biljke. Ukoliko kupujete sobnu biljku, obavezno saznajte kako se održava, jer muškarci vole da im se sve konkretno kaže. Znate da ne vole nagađanja i neke odokativne procene, posebno kada je u pitanju nešto ozbiljno, kao što je održavanje biljke koju su dobili na poklon.  

Iznenađenje na kućnom pragu

Najveće iznenađenje biće ako svog dragog muškarca obradujete tako što ćete mu poklon poslati pravo na kućni prag. Naravno, ovo samo pod uslovom da vi niste u mogućnosti da mu uručite lično. Ne dozvolite sebi da propustite priliku da posmatrate njegovo oduševljenje dok otvara jedan po jedan poklon. Čak i najstroži, najozbiljniji muškarci biće dirnuti vašom pažnjom i posebnom posvećenošću prilikom izbora poklona.

Da se razumemo, ovde ne govorimo samo o skupim stvarima koje možete upakovati u aranžman. Mogu to da budu simbolične sitnice koje on voli. Možda se odlučite i za jednu centralnu stvar poklona, a dodate njegove omiljene detalje. Na primer, kupite mu knjigu koju želi da pročita, ali dodajte zanimljiv bukmarker, čokoladicu, magnetić, karticu sa posebnom porukom koju će čuvati kao podsetnik, zajedničku fotografiju, zanimljivu šolju itd. Nema potrebe da trošite mnogo novca na iznenađenje koje želite da priredite voljenom muškarcu. Važno je samo da mu stavite do znanja da vam znači i da znate šta on voli. Tako je i sa ženama – svako uživa kada mu neko pokaže da je poseban i njemu bitan.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Mali saveti za veliki izbor pozivnica za venčanje

Organizacija venčanja je veoma uzbudljiva i lepa faza, ali u isto vreme ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti, Za bolji dan

Soda bikarbona

Pre par dana sam od prijateljice dobila šumeći sapun za pravljenje kupke. U ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Ideje za renoviranje koje će podići cenu vaše nekretnine

Ukoliko planirate da u skorijoj budućnosti prodate svoj stan ili kuću, pravi ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Otpornost i trajanje zastave zavisi od njene izrade

Danas je vrlo rasprostranjeno isticanje i nošenje zastave u različitim ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Kako servisirati svoj automobil

Ključna stvar osim vožnje je da Vaš automobile bude u ispravnom stanju ...

Autor: uzkafu