Uz Kafu logo

Šta kupiti tati za rođendan?

Kafa kod kuće

Autor: Velibor Živkov

Često nam se svima desi da se približava rodjendan, godišnjica, neki praznik a da smo potpuno neodlučni šta kupiti takvoj osobi na poklon. 

Nekako u poslednje vreme se čini da kada su muškarci u pitanju i neki njihovi bitni datumi, odluka da se kupi lep, kvalitetan magnetni ručni sat može da bude odlična odluka. Magnetni ručni sat kao poklon tati za rođendan?

Ono što je bitno da prilikom kupovine bilo koje vrste sata obratite pažnju na nekoliko jako bitnih faktora. Razmislite da li će odabrani model dobro da izgleda na ruci, da li se taj model sata uklapa u svakodnevni stil i slično.

Na koji način ga nosite i koliko dugo u toku dana?

Ovo su samo neka od osnovnih pitanja ako se odlučite na kupovinu ručnog sata na poklon. Ono što je najbitnije je da li se odabrani model uklapa u modni stil i životni osobe koja prima poklon. Odmah uzmite o obzir činjenicu da mlađe osobe, sportisti imaju potpuno različite navike i potrebe. U zavisnosti od osobe koja eventualno često menja način odevanja, odnosno stilove, da li je u pitanju poslovni čovek, sportista mogu da budu smernice kako odabrati model sata koji će u potpunosti ispuniti očekivanja.

Izbor narukvice – šta je dobro?

I kod izbora narukvice treba da se fokusirate na lične preference osobe koja prima poklon. Ovde je moguće odabrati metalnu, kožnu ili gumenu. Ako ste i dalje zbunjeni možda biste trebali da se upoznate sa dobrim karakteristikama različitih varijanti.

Metalna narukvica

Ovaj tip narukvice je izuzetno tražena baš iz razloga jednostavne uklopljivosti bez obzira na stil oblačenja, navike i slično. Ovaj tip narukvice se odlično uklapa skoro kod svih. One su sa druge strane vrlo jednostavne za čišćenje i poliranje, ne kidaju se lako a uklapaju se u skoro sve modele satova. Takođe, moguće ih je naći u raznim oblicima, bojama kao i širini. Vodite računa da je kućište sata uskladjeno sa veličinom same narukvice.

Kožna narukvica

Najčešće možete da vidite satove sa kožnim narukvicama jer je njihova tekstura kao i miris koji prati ovaj tip narukvice tradicionalan izbor. Uz ovu narukvicu sam sat dobija na svojoj eleganciji a kontrast hladnog i metalnog kućišta sa izborom neke lepe i tople kožne narukvice učiniće da je ovo dobitna kombinacija!

Sve ovo može da Vam pomogne u odabiru kupovine sata ako ste se odlučili na tu vrstu poklona. Nekada je to zaista veliki problem ali se ja uvek rukovodim činjenicom da kupim nešto što bi najviše odgovaralo mom senzibilitetu i nešto što bi se meni dopalo.

Kakogod bilo, ako se setimo narodne izreke da se “poklonu u zube ne gleda” mislim da nikada nećete napraviti grešku kupovinom dobrog, elegantnog i kvalitetnog sata. I ono što je najbitnije, nosićete izuzetno pristojan, lep sat sa ugrađenim magnetima, koji će pored praktične upotrebe imati i zdravstveni jer će na Vas imati terapeutsko dejstvo. Da li se i vama magnetni ručni sat čini kao savršen poklon tati za rođendan

Na kraju dana najbolji poklon je ipak onaj koji najviše odgovara upravo ličnom stilu osobe kojoj je namenjen. Slobodno ostavite komentar i podelite vaše mišljenje!


Pretplati me
Obavesti o
guest
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad
14 dani ranije

Ja kao poklon za tatu sam dobio vaučer za kliniku brant da popravim zube. Ne znam kako da shvaatim taj poklon.

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Krompirići iz mikrotalasne

Treba da spremite brzinski ručak za dve ili jednu osobu? Muka vam je od ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Pilence na malo drugačiji način – pileća bajadera

Čak i ako niste veliki ljubitelji belog mesa, sigurna sam da možete uživati ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Braunis (Brownies)

Isproban recept više puta! Definitivno sam oduševljena ukusom. Za ljubitelje ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Slani mini-mafini

Postupak pripremanja  ovih  ukusnih mafina je  krajnje  jednostavan. Brzo ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa kod kuće

Kako sačuvati vitamine iz voća i povrća

Voće sazrelo na drvetu bogatije je vitaminima od onog što uzri posle ...

Autor: Marija