Uz Kafu logo

Heart Balance Coaching – živite najbolju verziju sebe

Za bolji dan

Autor: Milena

heart-balence-coach

U ljudskom životu postoje 4 nivoa postojanja:

1. DUHOVNI

2. MENTALNI
3. EMOCIONALNI
4. FIZIČKI

Naš duhovni aspekt je naša unutrašnja suština, naša duša, onaj deo koji postoji izvan vremena i prostora. Povezuje nas sa univerzalnim izvorom i jedinstvom celog života.

Naš mentalni aspekt je naš intelekt, naša sposobnost da razmišljamo i zaključujemo. Mentalni nivo se sastoji od naših misli, stavova, uverenja i vrednosti. Um nam je najveći dar, ali ponekad i najgori neprijatelj.

Naš emocionalni aspekt je naša sposobnost da život duboko doživimo, da se povezujemo sa sobom i drugima.

Naš fizički aspekt je naše telo. Ono poseduje sposobnost da preživi u materijalnom svetu.

Četiri (označava stabilnost, sigurnost, balans, četiri noge ima sto, stolica, većina životinja se kreće na četiri noge, automobili imaju četiri točka).

Sva četiri nivoa ili aspekta našeg bića treba da iscelimo, razvijemo i integrišemo u sebi kako bismo bili u balansu, ravnoteži sami sa sobom i u isto vreme zadovoljni svojim životom.

heart-teacher O važnosti balansa se mnogo govori i koncept balansiranja uma i tela je odavno prepoznat kao jedan od ključnih.  Zalaženje u pitanja srca, duboko potisnutih intenzivnih emocija i konflikata koji su najčešće uzrok najvećeg broja bolesti (naročito onih neizlečivih) je često poduhvat koji zahteva hrabrost i potpunu spremnost.

Heart Balance Coaching se,  između ostalog, hrabro bavi ovim temama. Jer iskustvo je pokazalo da, koliko god želeli samo poslovni coaching, savetovanje u vezi sa razvojem karijere, promene posla i slično, duboko u nama čuči neki nerazrešeni konflikt, neka jaka emocija za koje smo mislili da će, ako ih potisnemo i zaključamo prestati da postoje. Onda, na naizgled trivijalnim svakodnevnim situacijama zapinjemo, spotičemo se, zbunjeni smo i zaglavljeni.

Koučing je zato tu da nas podrži u osvešćivanju, prepoznavanju i uklanjanju svih prepreka na putu do našeg autentičnog JA.

Koučing je proces koji koristi fokusirane razgovore, razne i raznovrsne tehnike, opuštajuće i podržavajuće postupke sa ciljem da stvori okruženje za individualni rast i razvoj kao i svrsishodnu akciju. Dizajniran je tako da pomogne ljudima da se fokusiraju da urade ono što će ih dovesti u željeno stanje, što će ih osloboditi unutrašnjih konflikata i blokada i što će im u krajnjem ishodu omogućiti da postanu i žive najbolju verziju sebe.

jelena-jovicPozivamo vas da u sigurnom, opuštenom i inspirativnom okruženju ispitate odnose između svojih nivoa postojanja.

Radionica Heart Balance Coaching centra, 4 nivoa isceljenja održaće se 28. februara i 1. marta 2015. u Nišu u centru za izvođenje kulturnog i edukativnog programa Tales of Naissus.

Autor i realizator radionice je Jelena Jović, NLP coach iz Beograda. Jelena je master ekonomije marketing orijentacije i zaposlena je u kompaniji čiji je slogan Unosi svetlost u život, što je i njena životna misija, a koju i kroz poslove predavača na kursevima internet marketinga i društvenih mreža, fitness instruktora Body Balance-a, sprovodi sa svojim polaznicima. Kao kruna svega, Jelena je NLP master i coach i kroz svoj pristup Heart Balance Coaching podržava klijente individualno ili kroz grupni rad da se ponovo povežu sa sobom, osveste, prepoznaju i uklone sve prepreke na putu do najbolje verzije sebe i ostvare balans u svom životu.

Broj mesta na radionici je ograničen, prijavite se na vreme. Informacije i rezervacija telefonom: 063 855 75 74,  ili mejlom synchronyTON@hotmail.com.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Za bolji dan

Prolećna detoksikacija

Proleće je vreme kad se sve setimo da imamo neko kilo više. To možda neće ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Za bolji dan

Vitalni vitamini

Svaki deo vašeg tela zahteva određene namirnice. Kostima su potrebni izvesni ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Za bolji dan

Eliminišite stres

Smanjenje stresa je veliki biznis. Kupuju se knjige za samopomoć, plaćaju ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Za bolji dan

Odmor – nužnost ili ne?

Uprkos svim pozitivnim stranama koje odlikuju savremenu civilizaciju, visokom ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Za bolji dan

Kako sprečiti šmrcanje?

Više ne znate kako da se izborite sa prehladama, alergijama i ostalim disajnim ...

Autor: Ana